Hur ökar jag mina chanser att bli kontaktad?

Fyll i din profil till 100%, och glöm inte att lägga till dina intressen!

Din profil blir mer intressant och sannolikheten ökar för att medlemmar kontaktar dig. Tänk själv om du får ett partnerförslag och deras profil är nästan tom - skulle du då kontakta den personen?

Var noga med att skriva korrekt. Stavning och grammatik är viktigt. Tänk på att det är det första intrycket du ska ge. Undvik att skriva med stora bokstäver och försök att inte använda förkortningar.

Det bästa sättet är ofta att föreställa sig att man skriver en presentation riktad till den person som man vill träffa.

En välskriven profil kan vara en stark indikation för hur seriös du är med att hitta en partner.

Ladda upp max 24 bilder till ditt fotogalleri.

Bilder gillas – Så enkelt är det! Det är viktigt att dina bilder är tagna i bra ljus, och att man kan se dig tydligt. Du har 8 gånger större chans att bli kontaktad om du har en profilbild.

Ta kontakt med dina matchningar.

Dina matchningar kommer att uppskatta att du visar intresse. Genom att ta kontakt ökar dina chanser att få svar, även om det bara är ett leende eller ett profilbesök. När du kontaktar någon läggs du automatiskt till i deras lista med matchningar.

Känn dig inte nedslagen om du inte får svar direkt. En del medlemmar loggar inte in varje dag, eller så är de inte Premiummedlemmar än.

Var aktiv och teckna ett Premiummedlemskap!

Logga in på din profil och utnyttja alla funktioner! Premiummedlemmar blir presenterade oftare för varandra än basmedlemmar, och du har möjlighet att både läsa och skicka meddelanden. Att vara Premiummedlem visar på att du är seriös i ditt sökande efter ett långvarigt förhållande.