Hur laddar jag upp bilder?

Lägg till en bild

Gå till din profil via menyn och tryck på ikonen "Ladda upp bild/Lägg till bild"/kamera. Du kan ladda upp en ny bild från din enhet och ta en selfie.

För att beskära eller rotera bilden, håll muspekaren över den övre delen av bilden, tryck på ikonen "..." och välj "Redigera bildförhandsgranskning". Glöm inte att spara dina ändringar.

När du använder appen följer du anvisningarna för att beskära eller rotera dina bilder under uppladdningsprocessen och trycker sedan på bockmarkeringen för att spara dina ändringar.

Webbanvändare har också möjlighet att lägga till en titel till sin bild. Öppna din bild, skriv in din titel och klicka/tryck på "Spara".

Det kan ta tid innan dina nya bilder och titlar har godkänts.

Ändra din profilbild

För att ändra din profilbild, håll muspekaren över den övre delen av den önskade bilden för att visa menyn "...", öppna den och välj "Ange som profilbild".

Detta alternativ visas endast om fotot har accepterats som huvudprofilbild.

Ta bort en bild

För att ta bort en bild, håll muspekaren över den övre delen av den bild du vill ta bort, klicka/tryck på ikonen "..." och välj "Ta bort bild". Bekräfta raderingen för att permanent ta bort bilden från ditt galleri.